RSS

Cupon de reducere HostGator - 1 Cent

Unul dintre urmatoarele cupoane de reducere Hostgator poate fi folosit pentru a beneficia de reducerea pretului pentru oricare dintre planurile de hosting oferite de Hostgator, pretul final fiind 0,01$ sau 1 cent.

Cupon de reducere Hostgator:    cuponhg1cent
Cupon de reducere Hostgator:    unlimitedwordpress1c
Cupon de reducere Hostgator:    unlimitedwebsites1c
Cupon de reducere Hostgator:    unlimitedhosting1c

Pentru a folosi un cod de reducere pentru hosting prin Hostgator, urmareste acesti pasi (imagini incluse):



a) Navigheaza catre pagina de web Hostgator.com, unde vei alege planul de hosting dorit, ca in urmatoarea imagine:




b) Da click pe butonul "Order Now" din casuta planului de hosting pe care l-ai ales; veti fi redirectionat spre pagina in care veti scrie numele domeniului ales. Aici, completeaza casuta din dreapta cu numele domeniului dorit (exemplul din screenshot este domeniultau.com), iar in casuta stanga-jos, sterge cuvantul "SPRING" si scrie codul prezentat mai sus, pentru a beneficia de discount la planul de hosting ales. In imaginea urmatoare, vei observa ca deja am completat casuta text "Coupon Code" cu codul cuponului de reducere oferit mai sus:




c) Da un click simplu pe butonul "Continue To Step 2" de sub varianta aleasa, si vei fi redirectionat spre o pagina de tranzactie. Completeaza informatiile cerute. Dupa cum vei observa, la sfarsitul paginii exista un scurt rezumat al pachetului de hosting ales, pretul initial, dar si pretul final care a beneficiat de reducere, in urma folosirii cuponului Hostgator.

Iata imaginea:

Mai exact, planul de hosting ales (Baby) costa initial 9,95$/luna, pretul final cu reducere este 0,01$/luna, adica 1 cent.
© 2011 - Cupon Hostgator Top